Intake

In dit eerste gesprek luister ik naar jou verhaal en ik vind het belangrijk dat je je gehoord en begrepen voelt. Dit gebeurd op een ontspannen en respectvolle manier.

In de praktijk zie ik mensen met chronisch pijn, distress en spanningsklachten. Binnen de psychosomatiek kijken we op een holistische manier naar de klachten. Dit houd in dat ik geïnteresseerd ben naar de lichamelijke klacht, je gedachtes, emoties, gedrag en je sociaal leven. Al deze factoren hebben invloed op jou lichaam en psychen die niet in balans zijn. Het doel van dit eerste gesprek is dat er voor jou duidelijkheid komt welke factoren er allemaal invloed hebben gehad, waardoor je uit balans bent geraakt en tevens wat er nodig is om weer in balans te zijn. Ik streef er naar om ook al een start te maken met de behandeling. Er wordt een brief met de meest relevante informatie naar aanleiding van het eerste gesprek geschreven. Dit wordt naar jou en eventueel de verwijzer gestuurd. 

 

 

"Vaak zijn mensen al bij verschillende behandelaars geweest op zoek naar dé behandeling voor hun lichamelijke en/of psychische klachten."