Informatie

Elk persoon is uniek en vraagt dus ook om een persoonlijk afgestemde behandeling. Een behandeling kan o.a. bestaan uit persoonlijke coaching, ontspanningsoefening (o.a. mindfulness), myofasciale massage, trainingstherapie (belastbaarheid vergroten) en voedingsadviezen. De een heeft meer persoonlijke begeleiding nodig dan de ander.  Samen gaan we werken aan jou natuurlijke balans om je klachten te verhelpen. De domeinen die belangrijk zijn om in een natuurlijkbalans te komen, zijn juiste mindset, bewegen, ontspanning, slapen en voeding. Kortom er zal een verandering plaats vinden in jou leefstijl. Na de intake worden er zo nodig behandelingen ingepland. Dit kunnen behandelingen in de praktijk of coaching via skype/Messenger/facetime zijn. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en hieronder worden een paar van de belangrijkste onderwerpen die behandeld worden kort uitgelicht.

 

Mindset

Om te kunnen gaan werken aan jou natuurlijke balans van je lichaam en je brein heb je de juiste mindset nodig. Dit houdt o.a. in dat het goed is om te begrijpen wat er in je brein en lichaam gebeurt waardoor je klachten krijgt. Door meer inzicht te hebben, begrijp je wat er nodig is om de klachten  te verhelpen. 

Ontspanning

We leven in een drukke maatschappij en vergeten vaak om met enige regelmaat te ontspannen. In de praktijk wordt er o.a. gebruik gemaakt van mindfulness. Mindfulness is een techniek om meer in het Nu te leren zijn. We zijn vaak geneigd om met onze gedachtes en naar het verleden of naar de toekomst te gaan. In het nu zijn creëert rust.

Bewegen

Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Als het nodig is gaan we binnen jou grenzen trainen om zo je belastbaarheid te vergroten. We kunnen ook de natuur in gaan. Vlakbij de praktijk ligt het Kathedralenbos.